برای راه اندازی وبسایت فروشگاهی بسیار حیاتی است؛ هدف شما میتواند فروش محصولات، ارائه خدمات یا جذب مشتریان جدید باشد. در این مرحله، باید مشخص کنید که چه نوع محصولاتی را میخواهید بفروشید و چه ارزش افزودهای برای مشتریان فراهم میکنید. همچنین، شناخت دقیق ویژگیها و نیازهای مخاطبان، از جمله سن، جنسیت، علایق و رفتارهای خرید، به شما کمک میکند تا طراحی و محتوای سایت را به گونهای تنظیم کنید که با انتظارات آنها همخوانی داشته باشد.
انتخاب نام دامنه یکی از مهم ترین مراحل ساخت سایت فروشگاهی است. نام دامنه باید بهگونهای باشد که به راحتی به یاد ماندنی، مرتبط با کسبوکار و در دسترس باشد. در ادامه به نکاتی برای انتخاب نام دامنه اشاره میکنم:
این صفحه به صورت پیشفرض در ووکامرس وجود دارد اما بعضی از فیلدهای آن برای شما اضافی است و یا برخی فیلدهای مورد نظر شما را ندارد؛ مثلا شما در نظر دارید فیلد آدرس دوم را فقط برای افرادی که قصد هدیه دادن محصول را دارند نمایش دهید.
قبل از انتخاب قالب میتوانید انواع نمونه سایت فروشگاهی را مشاهده کنید تا دید بازتری برای طراحی داشته باشید. از قالبی استفاده کنید که موبایل فرندلی باشد تا در موبایل هم طراحی سایت فروشگاهی قیمت به درستی سایتتان نمایش داده شود.
کاربران یا همان مشتریان می توانند در منزل، محل کار یا هر مکان دیگری بنشینند و به آسانی خرید اینترنتی خود را انجام دهند.
با تحقیق کلمات کلیدی، بهینهسازی محتوای صفحات، ایجاد بکلینکهای با کیفیت و بهبود فنی سایت میتوانید رتبه سایت خود را در نتایج جستجو بهبود دهید.
شاید بتوان برای یک سایت شخصی یک رابط کاربری با امکانات اولیه در نظر گرفت، اما برای یک سایت شرکتی، باید رابط کاربری حرفهای طراحی کرد.
از برچسبهای مرتبط برای بهبود جستجو و سئو استفاده کنید.
با افزایش استفاده کاربران از موبایل، تبلت، لپ تاپ و سایر نمایشگرها وجود یک سایت ریسپانسیو ضروری است؛ تا در تمامی دستگاهها به خوبی نمایش داده شود. اگر کاربران سایت شما را باز کنند و با المانهای بهم ریخته یا فونت ناخوانا روبرو شوند، سایت را ترک میکنند.
درون وبسایت فروشگاهی باید قسمتی وجود داشته باشد که مشتریان بتوانند سوالات خود را مطرح کنند.
یکی از حیاتیترین مواردی که باید در طراحی یک وب سایت فروشگاهی در نظر گرفت، امکانات و ویژگیهایی آن است. سایت فروش آنلاین میتواند تنها برای فروش یک محصول خاص در نظر گرفته شود یا اینکه طیف وسیعی از محصولات در آن به فروش برسند.
در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی، نحوه ایجاد فوتر با المنتور را آموزش میدهیم.
بله، یکی از امکانات سایت فروشگاهی، ارسال ایمیلهای خودکار است. این ایمیلها میتوانند شامل تایید خرید، اطلاعات ارسال سفارش، یادآوری سبد خرید رها شده، و پیشنهادات ویژه باشند.
در طراحی هدر شما میتوانید هدر دلخواه را ایجاد کرده و تمام بخشهای آن را شخصیسازی کنید.
Comments on “Detailed Notes on ساخت سایت فروشگاهی”